UAC Nederland

geeft kinderen een toekomst

UAC-Nederland Header afbeelding
 
< Terug naar overzicht

Activiteiten 2009

Fiets- en wandeltocht 2009

Dit jaar organiseerden MOV Nuland en UAC Nederland alweer voor de vijfde keer in Nuland een fiets- en wandeltocht op 20 september 2009.

Het was een heerlijke dag voor de jaarlijkse fiets- en wandeltocht, met opbrengsten voor Kameroen. De deelname was dit jaar weer goed, 142 mensen hebben meegefietst of gewandeld.

We hebben dan ook een mooi bedrag opgehaald: maar liefst € 1350,00 !!

Mede dankzij de volgende ondernemers die hun steentje hebben bijgedragen: Wihabo, Esther Bindels, Café Kerkzicht, S.R.V., Theo Dirks, P. Lunenburg, Bakker van Roosmalen, Gebroeders v.d. Donk, Move 2B Fit, Jos van den Boom, Tielemans hekwerk, Acc. Kantoor Prinssen, Romme en Zwanenberg, Agri-best, van Lijssel transport, Bouwbedrijf van Niftrik, Farmadomo Linde Homecare, Tribe B.V., J.J. van den Berg en Zn, H. Peterse, Garage Jacobs, Gerard van Lith.

Jaarmarkt Nuland 2009

ALLE POEN VOOR KAMEROEN

Op 14 juni was het weer zover. Alweer voor de 5e keer stonden we op de jaarmarkt in Nuland om geld in te zamelen voor UAC Kameroen.

We hadden 5 verschillende activiteiten op en bij de kraam:

  • Muntjes gooien in een bak met water
  • Blik gooien
  • Touwtje trekken
  • Raden hoeveel knopen er in een vaas zaten
  • Raden wat de naam van het konijntje was

Daarnaast hadden we nog een 2e kraam even verderop staan. Hier werden planten verkocht door MOV Nuland. Ook met opbrengsten voor UAC.

De dag begon al met regen en tot 4 uur is dit zo gebleven. Erg jammer, want zo was de opkomst natuurlijk niet zo groot. Na 4 uur, toen de regen gestopt was, werd het ineens een stuk drukker.

Ondanks de regen was het toch een gezellige dag.

De opbrengst van de 2 kramen samen was dan toch nog ruim € 240!