UAC Nederland

geeft kinderen een toekomst

UAC-Nederland Header afbeelding
 

Ervaringen

Hieronder zijn alle reisverhalen van de vrijwilligers die door de jaren heen bij UAC Cameroon zijn geweest. Een super inspiratiebron en heel leuk om te lezen als je zelf ook erover nadenkt om vrijwilligerswerk te gaan doen! 


 • Laura en Johanna

  Johanna is van oktober 2012 tot juni 2013 in Kameroen geweest om bij UAC Cameroon te werken, van oktober 2012 tot april 2013 was Laura Meijer er ook en samen hebben ze heel wat ervaringen op gedaan, lees alles hier!

  Lees verder

 • Bram Stelt & Rosemarie Wuite, alias tante Rose-Mary en oom Brun, aka Nyango Mojoko & Mola Etinge

  In 2007 vertrokken Bram en Rosemarie naar Kameroen om met het in Nederland ingezamelde geld een vocational unit te bouwen voor de school van UAC in Buea. Lees hier wat zij allemaal mee hebben gemaakt!

  Lees verder

 • Sanne en Fieke

  Van april tot en met juni 2006 waren Sanne en Fieke samen in Kameroen om te werken op Jamadianle. Lees alles wat zij hebben meegemaakt hier! 

  Lees verder

 • Christel

  In 2005 is Christel naar Kameroen geweest waar zij meerdere projecten heeft gedaan, onder andere een HIV/AIDS project georganiseerd vanuit UAC. Lees hier meer over haar verhalen!

  Lees verder

 • Joost

  Van september 2004 tot februari 2005 heeft Joost stage gelopen in Kameroen. Dit deed hij voor zijn opleiding bouwkunde. Lees hier wat hij ervan vond! 

  Lees verder

 • Wietske

  Van februari tot en met oktober 2004 was Wietske in Kameroen om vrijwilligerswerk voor UAC te doen. Lees haar belevenissen hier!

  Lees verder

 • Sanne en Margret

  Van september 2003 tot en met januari 2004 waren Sanne en Margret in Kameroen waar zij met hun ingezamelde geld hebben meegeholpen de basisschool op te knappen en leraren bij te scholen. Lees hun ervaringen hier!

  Lees verder

 • Wendy van Thiel

  Van september tot december 2003 was Wendy in Kameroen om mee te werken op Jamadianle, de school van UAC. Lees een impressie van haar ervaringen hieronder! 

  Lees verder

 • Diane

  Diane was de eerste vrijwilliger op het project bij Mr Orock in Kameroen, nadat zij terugkwam heeft ze zich vanuit Nederland veel ingezet om het project tot een succes te maken. Later is ze nog 2 keer terug geweest om alle vorderingen met eigen ogen te zien. Lees alles over haar eerste ervaring in Kameroen hier!

  Lees verder