UAC Nederland

geeft kinderen een toekomst

UAC-Nederland Header afbeelding
 

Activiteiten

Activiteiten door UAC Nederland

Een van de manieren om geld in te zamelen voor de projecten in Kameroen zijn de activiteiten die wij organiseren of die door anderen voor ons georganiseerd worden.

In de afgelopen jaren zijn er al veel leuke initiatieven ondernomen. Van sponsorlopen tot kerstmarkten en van een fiets- en wandeltocht tot een zandsculpturenwedstrijd.


 • Activiteiten 2013

  In 2013 hebben wij weer de traditionele fiets en wandeltocht in Nuland georganiseerd! Lees hier een uitgebreid verslag.

  Lees verder

 • Activiteiten 2012

  In 2012 hebben wij zoals altijd de fiets en wandeltocht in Nuland georganiseerd, ook was er een sponsorloop van leerlingen van De Zwengel in Hengelo. Meer informatie kunt u hier lezen.

  Lees verder

 • Activiteiten 2011

  In 2011 is de fiets en wandeltocht weer in Nuland georganiseerd, zie hier een uitgebreid verslag.

  Lees verder

 • Activiteiten 2010

  Ook in 2010 is de fiets en wandeltocht weer georganiseerd in Nuland. Lees hier meer! 

  Lees verder

 • Activiteiten 2009

  In 2009 hebben we naast de traditionele fiets en wandeltocht ook op de jaarmarkt in Nuland gestaan! Lees hier de uitgebreidere verslagen.

  Lees verder

 • Activiteiten 2008

  In 2008 hadden we een leuke fiets en wandeltocht en ook het rondje Nuland werd georganiseerd. Daarnaast heeft de Footlocker Vianen ook veel geld voor ons opgehaald! 2 Meiden uit Heesch hebben speciaal voor ons een eigen actie opgezet en daarmee ook nog geld opgehaald. Lees alle verslagen hier. 

  Lees verder

 • Activiteiten 2007

  Naast de fiets en wandeltocht zijn er nog veel andere activiteiten in 2007 georganiseerd zoals de Kennedymars, het rondje Nuland, de Braderie Asten, een sponsorloop van basisschool Overpad en kerstmarkten van verschillende basisscholen in Den Bosch. Lees hier alle verslagen!

  Lees verder

 • Activiteiten 2006

  Behalve de fiets en wandeltocht zijn er weer heel veel andere activiteiten georganiseerd in 2006: Sharon van der Heijden heeft een eigen actie opgezet, sponsorzwemmen van de Jacintaschool, en een spannende wedstrijd zandsculpturen bouwen. Kijk hier voor alle verslagen. 

  Lees verder

 • Activiteiten 2005

  Jaaaa, voor het eerst is dit jaar de fiets en wandeltocht georganiseerd wat een langdurige traditie zou blijven voor UAC Nederland. Lees het verslag hier!

  Lees verder